Tasu kolme võrdse maksena 3 x 125,45 

Lenovo ThinkPad T490 14″ i7/16gb/512gb

376,35 

Laost otsas
Tootekood:6260374
Tootja

Lenovo

Protsessor

Core i7-8565U

Kõvaketas

512gb SSD

Ram

16GB

Ekraani suurus

14"

Ekraan

Full HD 1920×1080

Graafika

Integreeritud

Operatsiooni süsteem

Windows 10

Ühenduvus

HDMI, LAN, USB, USB-C, Wifi, Bluetooth

Muu varustus

ID-kaardi lugeja, Klaviatuuri valgus, Laadija, SD-kaardilugeja, Sõrmejäljelugeja, Veebikaamera

Aku

Testitud, eeldatav kestvus 6-7h

Välimus

AB (väga hea)

Garantii

6 kuud

Kõik Resale.ee e-poes müüdavad arvutid on kontrollitud, puhastatud ja 100% töökorras, kui ei ole toote juures teisiti märgitud. Kõikidel arvutitel on akud testitud. Kõikidest toodetest on reaalsed fotod, me ei ole kasutanud epoes tootjate paraadfotosid, vaid oleme ise kõik tooted ükshaaval üles pildistanud. Kõik vigastused on piltidel nähtavad.

Akuteste teeme järgnevalt:: 4k video mängib 60% ekraaniheledusega nii kaua, kuni aku saab tühjaks. Video mängib striiminguteenusest, seega taustal töötab ka arvuti WiFi ühendus ja brauser, mis peaks matkima üsna täpselt keskmise arvuti kasutaja keskmist arvuti kasutamist. Madalama ekraani heleduse või madalamat ressurssi nõudva tegevusega võib aku kasutusiga olla pikem. Ressurssi mahukamate tööde tegemisel võib olla aku vastupidavus lühem.

Kui aku kestvus on rohkem kui 30% erinev tootekaardil olevast infost, tooteinfost kirjeldatud testimisviisil, siis kliendil on 30 päeva jooksul alates ostust võimalus esitada pretensioon ja saata või tuua arvuti meie esindusse, kus tehakse uus akutest tooteinfos kirjeldatud moel, kui uus akutest ei vasta lubatud tundidele(lubatud erinevus kuni 30%), siis aku vahetatakse välja sellise aku vastu, mis mahub kirjeldatud kriteeriumitesse (seal hulgas lubatud erinevus 30%). Kui arvuti läbib akutesti eelnevalt kirjeldatud viisil, siis arvuti saatmisel pakiautomaadi või kulleriga lisandub transporditasu 10€, ise kohale tuues käsitlustasu puudub

Välimuse järgi on arvutid jagatud viide klassi:

A (Suurepärane) – Suurepärases seisus, esineb minimaalset kulumist, ekraan ja klaviatuur korras

AB (väga hea) – Välimus väga hea, esineb vähest kulumist, ekraan ja klaviatuuril minimaalne kulumine, mis arvuti töötamise ajal ei sega.

B(hea) – Seisukord hea, esineb mõningat kulumist, ekraanil ja klaviatuuril vähesed kulumisjäljed, mis töötamise ajal ei sega. Võib esineda kleebise eemaldamisest tulenevaid jälgi/vigastusi. Vaata pilte galeriist, kõik pildid on tehtud reaalselt müügis olevatest toodetest.

BC(kasutatud) – Esineb üldist kulumist, ekraanil ja klaviatuuril kasutusest ja kulumisest tulenevaid jälgi. Võib esineda pragusid korpuses, need on välja toodud eraldi fotona tootegaleriis. Vaata pilte galeriist, kõik pildid on tehtud reaalselt müügis olevatest toodetest.

C(rahuldav) – Esineb suuremat kulumist, ekraanil ja klaviatuuril võib esineda kulumisjälgi. C-klassi sülearvutitel võib olla ka parandatud korpust. Tehniliselt töötavad laitmatult. Vaata pilte galeriist, kõik pildid on tehtud reaalselt müügis olevatest toodetest.

Kõik arvutid on 100% töökorras, kui ei ole e-poes teisiti kirjas. Suuremad vead ja vigastused on tooteinfos kirjeldatud.

Toode on lisatud ostukorvi